Nehéz nap lesz a mai.

Este két ígéretes rendezvényen részt vennék.

A Zöld Macska Diákpincében 20 órától félfogadást tart a Bluesügyi Hivatal.
Halper László - gitár, Hurták Gábor - fuvola, VasZoli - ének, basszusgitár, Hajas László - dob.
Vas Zoltánt nem kell külön bemutatni, két hete jártam ugyanitt, amikoris egy másik formációban, a VasZoli-Özséb-Baffia trióban énekelt és gitározott. Ebben a négyesben tavasszal hallottam, akkor úgy kezelte a basszgitárt, hogy elneveztem Zoli Vastoriusnak. 

halper-laszlo_1.jpgHalper László amellett hogy világklasszis gitáros, igen sokoldalú művész is. Egyszer elhozza Eddie Gomez és Steve Gadd urakat, hogy a MÜPA Bartók termében teltházas koncerttel tisztelegjen meg Jimmie Hendrix emléke előtt, másszor leszáll a föld alá, hogy egy franzstadti diákpincében 15-20 fős közönségnek mutassa meg, mit tud, harmadszor pedig barátaival fellép a Ráday utcai If Kávézóban, ami ezalkalomból zsúfolásig megtelik.

A másik jeles esemény: Pedrofon buli az Alcatrazban.
A Pedrofon 11 éve létezik és a Hungária együttes 1980-as retrókorszakát idézi, egy kicsit igényesebben és egy kicsit kisebb zajjal.

Öröm, hogy dúskálhatok a jobbnál jobb programokban, csak ne egyszerre lennének! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://zene.blog.hu/api/trackback/id/tr295597501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása