Nemkizárt
Bonyai étterem
2017 június 29.

 

Van olyan, amikor csak úgy beülünk a Bonyai étterembe, mert korrekt, hagyományos frissensültekre, meg valami élőzenére vágyunk, legyen az bármi. A mai napon érkezésünkkor a Nemkizárt nevű formáció próbált annyira kihívóan közösségellenes hangerővel, hogy nem értettük a saját szavunkat sem, amíg a nagyfőnök Sankó pedig ki nem rohant a konyhából rendet csinálni.
Kisvártatva megjött a siló és elkezdődött a műsor.
Fló, Tom, Andrá és Atibácsi - saját bevallásuk szerint  vidám, vicces, őrült társaság, komoly, mély érzelmekkel és gondolatokkal :)
Az utóbbi kettőt nem nagyon kerestük, hangulatot csináltak, nem is akármilyet, jól éreztük magunkat, különösen azért, mert ifjúkorunk zenéi szóltak olyan a fiatalok előadásában, akik anno még kósza gondolat sem voltak.
Egyáltalán Nem kizárt, hogy megint akarjuk őket hallani! :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zene.blog.hu/api/trackback/id/tr3012676777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása