2016 január 10
Szent István Bazilika

Kifejezetten jó érzés volt látni, ahogy a Szent István tér túlsó feléig áll a sor, emberek százai, akik a Szent Efrém Férfikar ezévi első koncertjére kíváncsiak. Valahogy bejutottunk a a z6súfolásig telt templomba és még utánunk is özönlött a nép.
A magyar görökatolikusok karácsonyi öröménekét, a Velünk az Isten együtt énekelte mindenki, amiben segített a kiosztott kotta, már akinek jutott. Harangjáték következett, majd két együttes, a Szent Efrém Férfikar és a szentpétervári Optina Pustyn Férfikar, külön-külön és együtt előadott számai. Szerencse hogy megkaptuk a programot is, így mindig tudtuk, kit és mit hallunk, mert látni nem lehetett semmit. Ezzel együtt csodás este volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zene.blog.hu/api/trackback/id/tr9112097763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása