Benke Péter 2016.07.15. 16:48

Ko-Opera 2016

Remek civil vagy inkább családi kezdeményezés, ami először 2014, másodszor 2015 júliusában volt Pilisszentlászlón, a Korbuly család kertjében, 80-100 résztvevővel.

Operabarátok találkozója a Pilis hegyei között az erdőszélen, egy családi ház kertjében, amatőr és profi fellépőkkel. Itt hallottam először Kelemen Zoltán baritont énekelni - és jegyeztem meg a nevét egy életre, kötetlenül beszélgethettem az operaszínpad egykori és ma is aktív szereplőivel, továbbá itt ismerhettem meg személyesen az internetes operabarát és komolyzenei fórumok jónéhány résztvevőjét.

Nagy kellemes dolog ilyen sok hasonló érdeklődésű, barátságos és nyitott ember társaságát élvezni és be kellett lássam a tévedésemet: sznobságnak nyoma sem volt.
Köszönet illeti a rendezvény megálmodóit és bonyolítóit, mert a maga nemében valami egyedülálló dolgot hoztak létre!

A bejegyzés trackback címe:

https://zene.blog.hu/api/trackback/id/tr7712446009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása