2016 augusztus 14.
Fonyód Bélatelep

belatelep.jpgA Kaposfesztől tartottunk hazafelé így majdnem útba esett a kis nyaralóhely, aholis a kápolnába hirdettek családi koncertet. Fertályórával a meghirdetett időpont előtt nyoma sem volt zenekarnak, közönségnek, egy kábeleket húzogató ember bizton állította, hogy itt nyolc óra előtt nem lesz semmi.
Megnéztük a naplementét a közeli parton, hogy aztán 5 perccel nyolc előtt visszaérkezzünk a nyaralók közötti kis téren megbúvó kápolnához. Ekkor már közönség is volt meg zene is.
A Divertimentrio pécsi családi vállalkozás, bordó formaruhába öltözött hölgyek húzták, a közönség csendben figyelt, az eseményt nyolcezer szúnyog lájkolta. Előfordult minden, ami egy ilyen félig szabadtéri rendezvényen előfordulhat: madárcsicsergés, kutyaugatás, gyerekszirénázás, neveletlen emberek beszélgetése, telefoncsörgés, babakocsikerék nyikorgása, szomszéd telken a grill begyújtásából származó, mindent eltakaró, először denaturált szesz, aztán zsírszagú füst.
Volt zene is, amolyan családias.
Nagyra értékelek minden hasonló vállalkozást, itt jószándékú emberek készültek, tanultak, próbáltak, időt, pénzt és energiát fektettek a szervezésbe és az előadásba.
Köszönet érte.


Részlet egy korábbi koncertjükből.

A bejegyzés trackback címe:

https://zene.blog.hu/api/trackback/id/tr1812404633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása