bluescsutortok.jpgNéhány elkötelezett - vagy talán megszállott - embernek köszönhető a bluescsütörtök című, évek óta létező rendezvény, aminek először a metró Stadionok megállójánál lévő Honey Grill, később a XIII. Hegedüs Gyula utca elején lévő Lovag Étterem - Knight's Pub adott otthont. 
Ebben az évadban a Dob és az Izabella utcák kereszteződésénél lévő Legenda Sörfőzde Pub a bluescsütörtök helyszíne.
Mi van egy ilyen bluescsütörtökön?
Jó társaság, jó zene, olcsó, mégis jó sör.
Kell ennél több egy hétköznap estére?

Kis ízelítő a hangulatból:

Berkes Károly Charlie (basszus), Bazsó József (dob), Tarr Dávid (gitár) és Kosztolicz Péter Pedro (szaxofon) a szó szoros értelmében vett játéka rockba csomagolva felvonultat néhány zenei örökzöldet is.

A bluescsütörtökök atyja Dr. Mészáros Balázs nyugalmazott hajózástörténész, főmuzeológus, számos kiváló könyv szerzője, 1980-1990 között a Somogy megyei múzeumok főigazgatója, aki a Bicyklon Club Band basszusgitárosaként saját kezeivel is részt vesz a közönsége szórakoztatásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://zene.blog.hu/api/trackback/id/tr275735585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása